Priser.

 

Patienter til smertebehandling:

Første konsultation : 1.750 DKK

Efterfølgende kontrol ​: Smerte patient  795 DKK.

Din tid bekræftes, når vi har modtaget din indbetaling ved Mobilepay eller bankoverførsel.

Ved udeblivelse uden afbud 24 timer før refunderes beløbet ej.

Adjuverende behandling til cancer patienter:

Første konsultation : 2.995 DKK

Medlem af FooKid : 2.500 DKK

Efterfølgende kontrol af Adjuverende behandling til cancer patienter :

1.495 DKK.

Tillægsbehandlinger (priser tillægges konsultationshonoraret)

Henvisning til andre specialer: 1195 DKK

Botulinum toxin indsprøjtninger mod nervesmerter, muskelkramper/spasmer migræne/spændingshovedpine/

trigeminus neuralgier/allodynier i huden efter operationer eller Herpes infektioner . Priser er vejledende og afhængig af indkøbspris og anvendt dosis.

1 område: 1.995 DKK

2 områder: 2.995 DKK

3 områder: 3.995 DKK

4 områder: 4.995 DKK

5 områder: 5.995 DKK

6 områder: 6.995 DKK

Blokader med lokalbedøvelser og evt binyrebarkhormon på smertefulde triggerpunkter:

1.195 DKK pr punkt

GON blokader (begge nerver) : 2.300 DKK

Qutenza (chilli plaster) :

2.500 DKK

Blodprøver/EKG:

Der tillægges 300 DKK pr blodprøver og 300 DKK for EKG

Første konsultation

Første konsultation er en personlig samtale med en af vores speciallæger. Varigheden er cirka 30 til 40 minutter, hvori der indgår modtagelse, planlægning og aktiv handling. Først får du mulighed for at fortælle om dit forløb og din smertehistorik. Speciallægen lytter og spørger ind til relevante detaljer i dit forløb.

Herefter vil speciallægen udarbejde en behandlingsplan med udgangspunkt i din smertetilstand. Vi behandler efter retningslinjer for den givne smertetilstand med konventionel medicin.

Der er mulighed for behandling med medicinsk cannabis og cannabis-baseret medicin på recept. Samt off-label med LDN og adjuverende cancer støtte behandling.

NYT :

Semaglutid ( Ozempic eller Wegovy) hos patienter uden smerter , men med overvægt og ønske om vægttab:

1 konsultation : 1750 DKK (fremmøde)

Efterfølgende kontrol konsultationer- online incl. receptfornyelse

495 DKK

Første konsultation er en personlig samtale med en af vores speciallæger. Varigheden er cirka 20-30 minutter, hvori der indgår modtagelse, planlægning og aktiv handling. Først får du mulighed for at fortælle om dine forventninger og mål. Speciallægen lytter og spørger ind til relevante detaljer i dit forløb. Du vejledes i injektionsteknik , kostplan, motion og håndtering af evt. bivirkninger. Du følges hver måned i 3 måneder og monitoreres med relevante blodprøver.

Herefter vil speciallægen udarbejde en behandlingsplan med udgangspunkt i dit ønskede vægttab.

I prisen på din første konsultation indgår også en recept, så du med det samme kan komme i gang med din behandling. Recepten bliver sendt til dit ønskede apotek. Medicin på recept betaler du til apoteket- fuldstændig som al anden medicin.

Efterfølgende konsultationer er kontroltider, hvor speciallægen eller sygeplejersken vil spørge ind til dig, din aktuelle smertetilstand og din livskvalitet. Vi taler om hvordan behandlingsplanen forløber, vurderer din oplevelse med smertebehandlingen og laver justeringer, hvis der er behov for dette. Konsultationen inkluderer også en receptfornyelse. Du skal påregne, at din behandling evalueres hver 4-6. uge i henhold til retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Dette for at sikre høj kvalitet i din behandling , men også af hensyn til patientsikkerhed. Konsultationerne afvikles ved fremmøde eller ved videokonsultation.

 

Konsultation på telefon eller mail​

Hvis du går rundt med et enkelt spørgsmål, som vi hurtigt kan svare på, uden en lang konsultation er nødvendig, er du velkommen til at ringe ind eller sende os en mail og det skal du ikke betale for.

Din medicinske cannabis eller cannabis-baseret medicin indgår ikke i konsultationsprisen, og skal betales på apoteket ved udlevering. Nedenfor ses priser på medicinsk cannabis:

  • Cannabis-baseret medicin koster ca. 1.200-1.600 DKK pr måned

  • Medicinsk cannabis, topskud, koster ca. 500-720 DKK for 5 gram

  • I henhold til forsøgsordning med medicinsk cannabis må du max få 30 g/måned

    Hvad koster det om året at være cannabis patient?

  • Du skal påregne en årlig udgift for både konsultationer og medicinudgifter på ca. 14.000-16.000 DKK .

  • Hvis du er medlem af Sygesikring Danmark, får du 25-50 % tilskud til medicinen og ca. 200 DKK pr konsultation

Tilskud til medicinsk cannabis.
Der er mulighed for at få et særligt tilskud til køb af cannabisprodukter omfattet af forsøgsordningen.

 
 

Samlet udgift (12 mdr.)

0 – 20.000 kr.
Over 20.000 kr.
For patienter med gældende terminalbevilling

Tilskud

50 %
0 %
100 %

Egenbetaling

Op til 10.000 kr.
Hele produktets pris
Ingen egenbetaling

 

Du kan læse mere på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside eller ved at kontakte klinikken på tel. +45 3132 1434.

Andre tilskud.

 
 

Enkelttilskud.

Der er mulighed for enkelttilskud, hvis du har fulgt en særlig behandlingsguide, samt fået behandling med godkendte lægemidler. Lægen kan ansøge om tilskuddet på dine vegne og behandlingstiden for ansøgningen er på ca. 14 dage. Tilskuddet udgår 85% af medikamentets pris.

Tilskud fra Sygesikring Danmark.

Hvis du er medlem af Sygesikring Danmark, er der mulighed for yderligere tilskud til din behandling, afhængig af hvilken gruppe du er medlem af. Dette gælder for al medicin, dermed også medicinsk cannabis og cannabis-baseret medicin. På apoteket skal du blot nævne, hvilken Sygesikring Danmark gruppe du tilhører ved afhentning af din medicin, så får du automatisk tilskuddet. Se mere på www.sygeforsikring.dk.

Gruppe 1 eller 2 : Tilskud er 50%

Gruppe 5: Tilskud er 25%

 

Terminaltilskud.

Vi kan som læger søge om terminaltilskud til dig. Der er mulighed for at søge terminaltilskud til patienter, der har en livstruende sygdom. Hvis du godkendes til terminaltilskud, vil al medicin være gratis.

Om tilskud til medicinsk cannabis og cannabis-baseret medicin.

Ovenstående er de tre muligheder der findes for at få tilskud til konsultationer, medicinsk cannabis og cannabis-baseret medicin.

Lægemiddelstyrelsen kan bevilge tilskud til patienter med sygdomme, hvor det kan sandsynliggøres, at cannabis-baseret medicin og medicinsk cannabis virker. Medicinsk cannabis er ikke et markedsført lægemiddel (ligesom en række andre lægemidler), og derfor skal vi følge de nationale retningslinjer for behandling af neuropatiske smerter – at al anden behandling med godkendte lægemidler (Tramadol, TCA, Gabapentin, Lyrica, Duloxetin, Venlafaxin) til den pågældende sygdom har været afprøvet uden tilstrækkelig effekt.

Ved kvalmeproblematik ved cancer behandling, kan søges enkelttilskud hvis du er forsøgt behandlet med Prednisolon, Ondansetron, Motilium, Emend, Aloxi, Magnesia- og der har været ringe effekt og/eller uacceptable bivirkninger.

Ansøgningerne behandles individuelt af Lægemiddelstyrelsen. Det er patientens eget ansvar at holde øje med det godkendte tilskud – og i god tid fortælle klinikken, når det er tid til at genansøge det pågældende tilskud.